-

Elérhetőségek

Jenei Galéria Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Bürü utca 1.
Telefon:
+3694318204
Mobil:
+36304361400
E-mail:
info@jeneigaleria.hu
További információk

Kedves Érdeklődők! A szomszéd társasházban bérelhető pincehelyiség nem a mi tulajdonunk. Kérjük, az illetékeseknél érdeklődjenek!

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:00 - 16:30

 

 Szolgáltatások

KépkeretezésKépkeretezés

Képzeljen el egy festményt, egy műalkotást képkeret nélkül. Nyilván, a művész alkotásának szépsége így is átjön, de egy szép, az alkotáshoz illő kerettel a festmény lakásunk kiemelt dísze lehet. Vagy gondoljon bele: egy tükörben láthatja magát keret nélkül is, de a kerettel ez a tükör már lakberendezés is. Szeretteinkről készült képeinket sem nagyon tudjuk a kandallópárkányra elhelyezni keret nélkül.

Képkeretezést akár egy órás, de legfeljebb két hetes határidővel vállalunk. Raktárunkban több száz fajta, vékony, széles, modern vagy klasszikus lécből (képkeretből) válogathat, ízlésének és/vagy a műalkotás, kép stílusának megfelelően.

Ha olyan egyedi képkeretre vágyik, olyanra, ami nem tömegtermelésben készül, azt is tudjuk vállalni. Ilyenkor elképzelése szerint egyedileg készítjük el a léceket és állítjuk össze azokból a képkeretet. Kívánságára non reflektív üvegezést is tudunk ajánlani, ennek előnye a hagyományos üvegezéssel szemben, hogy nem, vagy alig tükrözi vissza a környezetet.

Természetesen rendelkezésre állnak üzletünkben standard méretű képkeretek 20x30, 30x40, 40x50 vagy 50x70 centiméteres méretezéssel.

Vállaljuk olajfestmények vakrámára feszítését, fotók, akvarellek, grafikák és nyomatok paszpartuzását és egyedi keretezését. Nyomatok hőkasírozását helyben végezzük.


Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Jenei Galéria Kft. - MagyarJenei Galéria Kft. - NémetJenei Galéria Kft. - Angol