-

Elérhetőségek

Jenei Galéria Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Bürü utca 1.
Telefon:
+3694318204
Mobil:
+36304361400
E-mail:
info@jeneigaleria.hu
További információk

Kedves Érdeklődők! A szomszéd társasházban bérelhető pincehelyiség nem a mi tulajdonunk. Kérjük, az illetékeseknél érdeklődjenek!

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:00 - 16:30

 

 Szolgáltatások

TükörkészítésTükörkészítés

A tükrök használata annyira mindennapos életünkben, hogy már fel sem tűnik. Tükörbe nézünk a fürdőszobában reggeli készülődés közben, tükörben ellenőrizzük öltözetünket színházba, rendezvényekre készülés közben. Tükröt használunk vezetés közben. Közben persze az sem tűnik fel, hogy a tükrök milyen keretbe foglalva kerülnek elénk.

Tükörkészítést vállalunk normál ezüst és bronz színekben 3-5 mm-es vastagságig. Vállaljuk egyedi tükrök elkészítését is, de raktárunkban előkészítve nagy választék is várja megbízóinkat.

Kívánság szerint a nálunk készült tükröket élcsiszolással tesszük esztétikusabbá, élletöréssel és polírozással tesszük szebbé. Még szebb lehet a tükör, ha azt fazettázzuk. Ez 5-40 mm széles, 45 fokos csiszolású keretet ad a tükör felületének, annak szélein.

Díszítjük a tükröket homokfúvással (ez is matt felületet eredményez), Tiffany technikával (erről részletesebben ott), vagy „rátett” mintákkal.

A tükörkészítés mellett forgalmazunk a felszerelésükhöz szükséges kellékeket: ragasztót, akasztó és tartót is.


Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Jenei Galéria Kft. - MagyarJenei Galéria Kft. - NémetJenei Galéria Kft. - Angol