-

Elérhetőségek

Jenei Galéria Kft.

Cím: 9700 Szombathely,
Bürü utca 1.
Telefon:
+3694318204
Mobil:
+36304361400
E-mail:
info@jeneigaleria.hu
További információk

Kedves Érdeklődők! A szomszéd társasházban bérelhető pincehelyiség nem a mi tulajdonunk. Kérjük, az illetékeseknél érdeklődjenek!

Nyitvatartás

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek 8:00 - 16:30

 

 Szolgáltatások

ÜvegezésÜvegezés

A Jenei Galéria tevékenységében szinte minden szolgáltatásnál jelen van az üveg, az üveg megmunkálása. Nálunk az üvegezés nem csupán azt a klasszikus szolgáltatást jelenti, amikor nyílászárók kitört üvegtábláit kell kicserélni. Természetesen vállaljuk ezt is, csakúgy, mint bútorok üvegezését.

Raktárunkban jelentős készlettel rendelkezünk 2-10 mm-es vastagságú síküveggel, ezzel az általános igényeket teljes mértékben ki tudjuk elégíteni. Elérhetőek nálunk az üveg különböző célú felhasználására speciálisan kialakított termékek is, mint a savmaratott, homokfúvatott, ragasztott biztonsági üvegek, vagy parsol (anyagában színezett) és drótos (huzalhálós) üvegek is.

Vállaljuk a síküveg megmunkálását, díszítését, a síküvegből különféle termékek gyártását is. Egyedi megrendelés esetén elkészítjük tűzgátló, tűzálló és golyóálló üvegét. Megvalósítjuk egyedi elképzeléseit homokfúvásos technikával (ezzel az üvegtábla teljes, vagy részterületén mattá tesszük a felületet. Legyártjuk egyedi hőszigetelt üvegét, amelynek a készítése normál, gázzal töltött kivitelben történik.


Kapcsolódó galéria


Vissza az előző oldalra!
Jenei Galéria Kft. - MagyarJenei Galéria Kft. - NémetJenei Galéria Kft. - Angol